lördag 31 oktober 2009

vad gör man med en sats trorra brownies?


Jo.... Man gör POPS!!

Mixa kakan med philadelphia tills den går att rulla (och inte smakar så torrt).
Rulla till bollar, stick ev ner en klubbpinne i varje och ställ det i frysen en stund.
Sen doppar man dem i choklad och dekorerar efter eget huvud...


Mina står i frysen nu, jag ska halloweendekorera dem om en stund. Vad det blir får ni se men jag har lovat systersonen att det ska bli snälla monster. Han är den enda som får skrämmas här.


Men det gör han så gärna! BUUU!!!!


Nu har jag dekorerat klubborna, det blev spöken och pussmonster. Det sista var Jonathans idé, det lät så sött så jag kunde inte motstå att testa dem. Att munnarna skulle vara hjärtan var han bestämd med, annars fick jag göra som jag ville. Jag såg det som ett bra tillfälle att använda upp ögonen som blev över från kakmonstret-cupcakesen jag gjorde i somras.

De blev nog de mest oläskiga monster jag sett. :)

Men spökena ser inte så skräckinjagande ut de heller:

De blev väldigt goda i alla fall... Och Jonathan är fortfarande den läskigaste här i huset.


3 kommentarer:

BeBest sa...

Usch vad så hemsk du ser ut! Du skrämde ju morfar! :O)
Kramar till er allihop!

Anonym sa...

Hej!
Är barnsligt förtjust i "småfolk" så inte ens denna läskiga förklädnad skrämmer mig totalt, vill gärna bli skrämd av en sådan liten "sötnos":). Är också barnsligt förtjust i sådana godsaker som du bakar med bravur! Fin Blogg! Hälsar Monika som hittade dig genom din pappas blogg.

Moster sa...

tack!

ja, han är en riktig sötnos till och med när han försöker se läskig ut. Han följde med mig till affären i lördags och smög bredvid mig med ett busigt leende (som han försökte dölja)och hoppades att någon skulle bli rädd för det läskiga skelettet. De skrämda reaktionerna uteblev men han var fantastiskt söt med sitt illa dolda busleende och de fnitter-glittrande ögonen.