fredag 8 april 2011

Min födelsedagstårta

I veckan fyllde jag 25 och bjöd självklart familjen på tårta. Det blev vaniljbottnar med hallonmousse, flädermousse och vit chokladmousse, spacklad med mörk chokladganache och täckt med hemgjord sugarpaste (som var förskräcklig att jobba med) och dekorerad med fondant från strössel och annat.
Fondanten var väldigt trevlig att jobba med.

5 kommentarer:

Din bror sa...

Den ser verkligen jättesmaskig ut.

Maria sa...

Grattis i efterskott. Den blev verkligen jättefin - kul effekt med "tyget". Trist att den hemmagjorda SP inte funkade så bra, jag tycker det brukar vara så smidigt att göra egen.

Life_Tone sa...

Grattis :) Gilla den där "öppningen"!

BeBest sa...

Det blev en fantastiskt GOD tårta!
http://blogg.aftonbladet.se/dagens-ord/2011/04/dagen-efter-en-god-dag

Erika - Bakglädje sa...

Grattis i efterskott!
Jättefin tårta! Låter som goda fyllningar.