I veckan fyllde jag 25 och bjöd självklart familjen på tårta. Det blev vaniljbottnar med hallonmousse, flädermousse och vit chokladmousse, spacklad med mörk chokladganache och täckt med hemgjord sugarpaste (som var förskräcklig att jobba med) och dekorerad med fondant från strössel och annat.
Fondanten var väldigt trevlig att jobba med.
How to Make a Shoe Box Cake Decoration
4 månader sedan
5 kommentarer:
Den ser verkligen jättesmaskig ut.
Grattis i efterskott. Den blev verkligen jättefin - kul effekt med "tyget". Trist att den hemmagjorda SP inte funkade så bra, jag tycker det brukar vara så smidigt att göra egen.
Grattis :) Gilla den där "öppningen"!
Det blev en fantastiskt GOD tårta!
http://blogg.aftonbladet.se/dagens-ord/2011/04/dagen-efter-en-god-dag
Grattis i efterskott!
Jättefin tårta! Låter som goda fyllningar.
Skicka en kommentar