Här om dagen testade jag två av Martha Stewarts recept. Nämligen Applesauce muffins och Marshmallow frosting.
Jag skippade valnötterna i muffinsarna och blandade lite av marshmallowfrostingen med apple pie filling.
Frostingen blev för lös att spritsa när jag blandade i äppelröran men den blev väldigt god. Jag bredde på den istället och efter några timmar i kylen hade den stelnat. Hade jag ställt in den först och spritsat sen hade det nog gått bättre.
Cupcaksen på bilden har alltså vanlig marshmallowfrosting, de med äpplen syns i bakgrunden.
Apple pie filling:
1 skalat äpple tärnat i små bitar
1msk smör
0,5msk mjöl
3msk farinsocker
6msk vatten
kanel och muskot efter smak
Blanda allt och låt puttra 15-20min och låt sen svalna helt innan du blandar det med frostingen
1 kommentarer:
Det ser så gott ut allt du gör!
:O)
Skicka en kommentar