lördag 6 november 2010

skulle du köpa handgjorda cupcake wrappers?

Efter att jag gjorde cupcake wrappers och toppers till halloweencupcakesen här nedanför insåg jag hur kul det är att göra. Funderar lite på om det finns en marknad för handgjorda wrappers... Dels efter min egen design och dels att man kan få dem personliga med tex ett speciellt motiv eller ett namn och/eller särskilda färger.

Vad säger ni? Skulle ni köpa dem? Vad skulle vara ett acceptabelt pris på en standard vs en personlig styck? (de går oftast att använda flera gånger). Och var nu ärliga, skulle du aldrig köpa det så säg det...jag blir inte ledsen. Alla svar är bra svar!

6 kommentarer:

Lottis sa...

Hej!
Hittade hit till din blogg via bakverk ifokus =)
Ska själv söka in till komvux konditori/bageri-program till våren =) Behöver man kunna väldigt mycket innan man börjar eller kan man vara nybörjare?
Du verkar va väldigt duktig =)

Kul att se alla fina bilder och alla recept =)
/Charlotte

Cupcakesfluffan sa...

Jag skulle absolut köpa de, med lite roliga motiv på , dina Halloween wrappers var så fräcka

Måns sa...

Hej

Undrar ungefär det samma som Lottis gör. Jag funderar på att söka in till Culinars utbildning till vårterminen, samma som du går alltså. Hur är lärarna? Har tittat på Mia Öhrns hemsida och hon verkar ju väldigt bra och seriös, men hur är resten av lärarna? Hur är lokalerna? Hur många timmar är man i skolan, och hur mycket är teori resp. praktiskt arbete? Hur många veckors praktik är det man gör? Många frågor, men hoppas att du kan svara på dem...

Bakverk och Fikastunder sa...

Tycker att dina wrappers är helt underbara... jätteroligt att få personligare muffins.

Moster sa...

Lottis och Måns:
Förlåt att mitt svar dröjt men nu har jag skrivit ett blogginlägg om utbildningen. Skriv gärna en kommentar där om du har ytterligare frågor.

Moster sa...

Cupcakesfluffan och bakverk och fikastunder:
Tack så hemskt mycket för era kommentarer! Jag lovar att lägg aupp ett inlägg här om jag börjar sälja dem. Det kanske till och med dyker upp en tävling om dem om ett tag. Vi får se...