fredag 5 juni 2009

hallon-mango cc med vit chokladfrosting


Receptet är samma som det här men jag bytte ut hallon och choklad mot en förpackning av icas frysta hallon och mango bitar.

Frostingen gjorde jag av 200g smält vit choklad som jag blandade med 200g philadelphia enligt recept som tydligen finns i Leilas "A piece of cake" (jag måste verkligen komma mig för att köpa den boken!)
Jag tyckte inte frostingen var så jättebra, smaken fick en sur underton av philadelphian och så var den lite för rinnig för min smak. Nästa gång testar jag ett annat recept.
Dekoreringen blev lite sparsam eftersom jag glömde mina dekorsaker hemma i morse, det som fanns var karamellfärg och silverkulor, som ni ser. Tyvärr har affären här ett väldigt dåligt utbud av roliga strössel så jag fick leka Cajsa Warg.


Dock verkade inte min systerson klaga på varken smak eller brist på dekor, hans cc försvann snabbt!

Om någon vid det här laget undrar varför jag alltid bakar hos min syster är förklaringen ganska enkel. Jag jobbar som personlig assistent hos henne så jag bakar på jobbet! =D
Som en extra fördel så betyder det att inte alla bakverk hamnar i (på) min mage utan jag kan snällt dela med mig till (göda) syster, systerson och kollegor.

2 kommentarer:

SvartaMalin sa...

Åh Cupcakes med mango, bra tips!
De måste jag oxå göra / Malin
http://svartamalinab.blogspot.com

Moster sa...

nu har även jag testat dem och de blev riktigt goda. Mangon gjorde dem saftigare. :) Frostingen blev godare när den väl kom i sitt rätta sammanhang men helt hundra tycker jag fortfarande inte att den var.