Till slut bestämde jag mig för att toppa de färgglada cupcakesen med en hallon creme cheese frosting.
Jag vispade 100g philadelphia med 50g smör. Sen silade jag ca 1,5dl hallon så det blev en kärnfri sås. Denna kokade jag till den blev lite fastare och blandade med den andra smeten. Sen hade jag i florsocker till frostingen blev spritsbar (jag borde tagit mer än jag gjorde eftersom den flöt ut men jag ville inte ha den för söt). Detta gav bara en touch av hallon, vill man ha mer smak får man ta mer hallon och reducera dom mer. Jag har aldrig gjort den här frostingen förut så jag gissade mig fram.
Sen satte jag dit några sockerblommor, de är de första jag gjort någonsin faktiskt. Tycker de blev rätt fina. Jag beställde ett kit från kakburken med en massa utstickare, verktyg och en instruktionsbok så nu kunde jag ju inte hålla mig längre utan var tvungen att testa.
1 kommentarer:
Vad var det för kit du köpte på Kakburken? Väldigt intresserad av att köpa ett eget :)
Skicka en kommentar